Monday, November 3, 2008

Ralat

dah tiga minggu travelling non-stop, maka moto ferrari merah bekilat aku pun sejok juaklah dalam kapoch sik bedereb.. maka minyak moto pun sik ngerujik gilak bulan ya tek.. hehe sep juak duit minyak.. aku pun baruk ngisik minyak pagi tadik.. maka tertanggar harga minyak di mesin pam minyak ya..

aihh.. RM2.15? sekda ku nengar lam tv or maca lam news yang rega minyak dah turun agik.. ya lah kotan bz gilak kalah pak menteri..

mun dah turun cemya, baguslah Alhamdulillah.. tapi mesti aku ada lupak sigek penurunan rega dalam kronologi harga minyak dalam 'iklan minyak' ya.. bila kah ya owh?


p/s: hehe.. semadi jak mok nulis berita tapi salah informasi..

2 comments:

tgh-hepi-sik-gi-opis said...

yalah masa ku nengar berita madah rega minyak turun gik..alu ingat ku dgn kau..kau masa ya gik mirah mata nahan ngantok nak tido tp xpat tido sbb smua maknusia jak ber'port' dlm bilit ko kat quality hotel ya..yahhh motif aku tauk nak??? :D

dukunlintah plk said...

awok.. hepi jak kitak sia..
bnyk2 bilit, bilit mek 2 awg juak jd port sidak termasuk mama.. rasa mok ku ambor jak slolalam bekak pakei heh!