Tuesday, April 5, 2011

Iklan kacang poteh..

salam semua :) .. lamak sik ngabas sitok.. lamak juak sik nyengok blog kengkawan.. rasa macam mok terkubor jak blog tok.. hopefully not, sebab selepas ini lebih banyak cerita-cerita panas panas panasss yang bakal dibongkarkan.. fanass ke??.. zaman fanas ku telah lama berlalu.. sekarang memberi peluang kepada orang-orang baru untuk memeriahkan dunia blog ineww.. (ada tahap-tahap siti nurhaliza lah tek merik peluang kepada artis-arti baru masa ABP baru-baru tok tek!! dunyakkk perasan wtd hahaha)..

..pak dukun sik sangka previous entry pasal zakat ya sungguh mengundang kontroversi.. tekujut-kujut manok juak nanggar komen-komen yang hangat sahut-menyahut.. well, ada kebenaran dalam entry pak dukun, dan ada juga kebenaran dalam komen-komen takrang baik yang menyokong mahupun yang menyangkal..

..kepada yang sik setuju dengan pak dukun, saya mintak maap.. pak dukun ngakuk terdapat kelemahan-kelemahan dalam entry ya.. tapi pak dukun sik juak menidakkan perkara yang berlaku depan mata.. semua benda ya diutarakan semata-mata untuk membuka mata semua pihak.. jangan kita asyik dibuai mimpi indah.. so mana nok sik berkenan ya, pak dukun sekali lagik, sincerely minta maap.. tapi mana-mana yang dapat di pakei ya, pakei kan demi kesejahteraan ummah..

kepada yang pro-pak dukun ya.. pangkah lah, undi lah parti pak dukun cap botol kicap hehehe.. kedong dah demam pilihanraya tok nakk, jangan lupak mendaftar dan semak daftar pengundi.. dah mendaftar mengundi takrang tek?.. pak dukun.. pak dukun.. erkkkkk ;p

maka tek mok beriklan.. panjang juak jadi ngomelan di atas ya..

..............

..............

sik jadi lah ngesor iklan.. nanggar bedio nok di debah tok jak lah tangrang.. nang asi-asi eh.. eheheh..


classic.. nostalgic hehe..


demi kesejahteraan ummah (yodehh),
-pak dukun-

(disclaimer: ini bukan blog parti pembangkang hahaha)

7 comments:

Khairul Antasha said...

aok lah..tok kmk mangkah daie ktk pak dukun...

Asphyxia said...

Yahh...itu ka dia Pak Dukun mengganas kembalii...

P/S: aduhh..tingat ku jeman gik angkat dara marek nangga iklan tok eh.

farid-nggu-urg-ya-xplen-insuren-gik-koada?? said...

lommmmmmmm......tinga keluar api kakya kuar asap, alu mecut katas!!!

roket ka? errkk

:D))

.

wa khairul onggon said...

Tenggelam-timbul jak kwn kita tok koh.. :P



*Pemberitahuan: Wahai blogger sekalian, nanti refollow blog saya ye. I'll follow back. Blog baru, pengisian baru tapi dotcom yg sama. http://www.onggon.com/ dan jgn lupa tinggalkan jejak/url di comment box blog saya :)

mr_abs said...

hahaha. bideo ya bestt ada. menseyaa

AmirFX said...

Haha... Sapa nak makan cabik time tok ka?! Mesti olah kedak monyet juak.. haha..

CAHAYA said...

jgn monyet jangan... aku nak jugak aku nak jugak...