Sunday, February 22, 2009

Rasa pa tek? (rasya uren)

karena telah mengetahui blog ku turut dibaca oleh mereka-mereka yang mencurigakan dan tidak sepatutnya, maka entry tok terpaksa di delete..
delete.. delete.. delete.. tet tetttt tetttt tenettttt..
..

6 comments:

farah.marzuki said...

hahahha rasa-rasa ya word k cover nak nganok org sbenarnya.

hahhahah sapa sik penah bebulak nang bebulak. kamek puas bebulakkkk.

nang nomo satu lah kamek molah crita lam blog. sapa tauk. kamek jak yang tauk. tak orang cayak? kamek wakakakak jak lah.

yalah. mun kamek tok di temu hmm molah muka pipi mirah2 jak supan pemalu.

yerrr. belip it or not.

bukan split personality disorder said...

aok ku setuju part blog tok alter ego smua bloggers. tantenton tekan pusat.

pasal enche-somet-tebal ya, matilahhhhhh kau dh jadi follower nya kah??? HAHAHAH malasku tak 2 cik propah ya..harus jadi P.I. nak..dah ko molah cgek blog baru gik pakei komen sia juak tek? komen-komen yang berbunyi: aok menar kata kitak ya..yes u're absolutely right..i agree with u..hmmmm betul betul betul LOL

matilahhhhhhhhhh kaktok Otai berblog juak!!!!!!!!!!

AmirFX said...

Part nge jack ya best ba.... Mun urang ya dh d jeck tinggi2 kakya bok kita cantasnya..... Nangga nya gugok bedebap.. Hahaha... Ya pendapat aku jak lah...

CAHAYA said...

kaver la tu. semua main rasa2 jak. :)

Rudy said...

pakei jek lori jak hoh..senang cita..biasalah kasi ekon full blast punya..bukan main kipas lagik bro..

dukunlintah plk said...

farah & cahaya..
mesti lah mok kabe2 laen nak hoh.. walaupun kabe sik berapa nok kabe haha ;p

bukan split disorder..
follower?? duhh muntah ijo.. yang ku ingga pengomen2nya.. mesti best jadi boss mun semua di padah kita di'aok' urang.. mun lah otai pandei beblog sah-sah aku jadi tukang taip nak wahaha..

amirFX..
cantas?.. ganas hahaha..

rudy..
ekon fullblast.. ada oren jus sejok gik.. nang best.. ya baruk rasa uren hehe..

..

boleh di tuntut ilmu jek lori ekon fullblast tok owh haha..