Thursday, August 12, 2010

Ahaiii :p

adbetismen lok :)

bukan nok tok:
separuh manusia separuh jin??.. beliau pernah meninggal??? angoll!! ahahaha..

lagik-lagik lah bukan noktok!!:
contoh iklan yang sangat sik patut.. sikk patutt..

haw ebaot dis wan:
berita baekk punya.. move over suntikan botox, minuman kologen etc.. tok iklan ubat muka kacak!! untuk muka pecah?.. muka gile?? hahahaha.. memastikan anda kacak di hari raya.. haha.. tapi bukan.. bukan iklan tok..

adakah:
hmmmm.. pun bukan iklan tok.. no komen lah ;p

ok lah.. nok tok jak lah:
pak dukun jaki
unit trust consultant
019-8980149

mahu meneroka peluang:
:) untuk mengoptimumkan simpanan anda??
:) pelaburan melalui KWSP anda yang memberikan potensi pulangan yang lebih menarik??
:) potensi pulangan yang lebih tinggi dan menarik berbanding ASB/ ASW??
:) anda bekerja keras untuk duit.. sekarang biar lah duit anda bekerja keras untuk anda..


average annual returns: purata pulangan yang diterima setiap tahun sepanjang tempoh pelaburan.. eg: sen telah melabur di dalam P.Ittikal selama 10 tahun.. jadi sen menerima (purata) pulangan sebanyak 15.15% setiap tahun selama 10 tahun..  

>>based on master prospectus dated 30 April 2010<<
>>berteraskan prinsip syariah<<

..then, koling-koling lah nombor di atas :p




.......................

p/s: lambat 2 ari ku erkkk.. selamat berpuasa dan selamat meningkatkan amal ibadah di bulan Ramadhan.. dan moga amalan kita diterima-Nya dan mendapat lailatul-qadar ;)

23 comments:

Khairul Antasha said...

lucu na juak iklan2 di atas ya..hahaha...

Amni said...

kmk pun join public mutual.. tapi under abang mek lah.. =)

Ms Tikot said...

Yarabi... lewat juak iklan ya... Nak iklan last habis ya bgs koh, kmk dah apply thru kwn kmk, unit trust, duit dlm EPF makin bertambah. hehehe.

n i e z a said...

lak mun nak melabur mek koling2 ktk la o.
selamat berpuasa!
:)

AmirFX said...

Aku lom join gik Public Mutual ya... Nway, iklan d indon nang bukan2.. Muka pecah cemne nak sidaknya describe ka... haha...

farid said...

yahhhhh....ko ada????

tetap ko sek adaaa ....

gerak gempur dah tok dik, waisehh!!

harusss open house 7 ari 7 malam raya taun tok k cdak2 yg invest ngn ktk nak, nak, nak....

:D

.

Queen Bunga said...

aieee.. ingat nyual kueh k raya tekk. bah, banyak lah duit pak dukun raya tokkk.. sine rumah tek? mok g brayaaa..hehehee.

word verification : suckscal? (astaghrifullahalazim 3x)

Faizal n Fashitah said...

Yahhhh ya ujongnya nya duhal ekeke. Anyway, pelaburan melalui wang kwsp? tang bes jak ya. Dapat dikeluar ka kwsp aku yang dah lamak bekuap dalam kwsp nun mun aku minat nak invest dalam peluang kedak tok? seyla jawap wahai abang konsooltan XD

Hajib said...

hahahaha.. ingatkan apa tek.. pelaburan duhal... cayala bro.. hehehe

SEN said...

ya jak lah oleh ku tek..?aku check rah bank acc xda pun..kecewa eh..?
p/s: saya cukup ganteng

uSu iJamm said...

Arap-arap iklan last ya sik macam iklan nk di atas2 ya o..

CAHAYA said...

duit EPF aku sikit je. boleh ke nak buat investment?

kal jis (im not carl zeiss) said...

Tahniah bro.. Ghupa2nya anak Husen hoh.. Patutlah kenal ngan Haji Brahim hehehe...

Ray said...

Aihh Nong...

Sama paduhal bisnes ta dua heheh..So memana anak Kuching yg diam di KL tuk rasa nk melabur duit, nyimpan duit k nikah kah, k beli rumah ka..k anak2 ka..carik kamek juak ahhh..Insyaallah boleh nulong.

Numpang juak boleh sik??Mun sik boleh padah;)

hannaH said...

dah tukar profession duhal tek..nway..bestofluck..selamat berpuasa..

dukunlintahplk said...

KA..
ya lah tetak sot masa pak dukun mula nanggar iklan ya..

amni..
bah join ctok gik.. under adik mu.. (yah alu nok ngakuk beradik erkkkk)..

miss tikot..
ya lah sik rugi hoh :)

nieza..
silakan.. ajak segeng cmcc pun x hal :p

amir..
tokey kedak ko tok, mun mok join lak.. tauk lah sapa mok d carik k :P

akak farid..
harusss.. 7 ari 7 mlm aek lemenet mbak dikmpun wahahahaha..

bunga..
wit banyak.. amin..
word veri ya saja sabotaj di bulan puasa >:D

Fnf..
ooo dapat.. ada kiraan nya base on baki n umur.. kontek jak no seperti yg tertera d skrin monitor anda :)

hajib..
cayak.. jangan sik cayak.. haha..

sen..
sila kolek cek anda sebagai model iklan.. wehehe :p

usu..
iklan last sekali ya paling ganteng!!

cahaya..
epf ada kiraan mengikut baki dan umur.. mun sik makei epf, cash pun boley :)

kaljis..
yup anak pak usen.. bukan anak sen :p

ray..
oo bolehh ;)

hannah..
dah 4 bulan dah.. tengkyu

atil said...

Nang terre iklan tok nyuroh kita maca dari mula sampei abis.

Yalah, ai ria penah nak masok UT consultancy tok juak, tapi PR ai tok nang ada kureng kit. Ne lah nak nemu kastemer mun penyupan gilak nak.

Bah, gudlak. Mun ada nak promot klien baru, harus diberik komisyen nak? Ngehehek.

Mr Duey said...

Gentengin

Aku sik mauk public bank ko...ku mauk carik gentingin...best jak bunyi nya.

John Harding said...

full time? sebelah office aku jak address ya..next time kita lunch sama ok hahha

mr_abs said...

haha. adoi. iklan2 ya lok adeh2

nas said...

hahaa..sempat promote!

dukunlintahplk said...

atil..
ya lah rasa mok kerja serikat iklan jak tok :D

duey..
nangggg..

john..
part time jak.. juh lunch isok.. uppss lupak, ku posa.. hehe

mr.perut..
adeh adeh ;p

nas..
hahaharusss :p

kal jis (im not carl zeiss) said...

hahaha anak Sen indah.. SenTaiyoob ya ney ndakkah nya lari taem posa2 tok..