Monday, December 15, 2008

Sik pat tidor..(boring)

uhuhu.. sik pat tido indah malam tok.. tadik mata kelat ditahan-tahan tok dah merajuk..

mok log in blog ku tek, tapi terlupak pangkat plk ku.. lalu tesesat ke sitok.. sik sangka ada tunggal ku dah berjaya camtok.. ada sapa-sapa berminat?.. boleh buat duit lumayan woo.. aku setakat dukun nyantet urang jak.. geng sidak dukun nyiang rapik haha..

..best ku layan cerita toyol tengah-tengah pagi butak lam youtube tok.. cerita "bachok, mari bachok..jangan takut bachok".. ingat sik kitak urang ngan cerita "tok mamat", cerita antu bangkit lakonan zami ismail?..


p/s: ngegeh sik header baru ku ya.. kerja urang tengah malam mata sik mok tidor :p ...la la la la..

8 comments:

oon said...

header mata lanji. kak mimpi basah kah?? larikkkkk

zackzara said...

Ehem! Ktk di tag. sila buat name tag ok! hihi..

btw, jadi tek? apa plan?

zackzara said...

eh lupak..

mun ku tauk ada org ya sik pat tido, harus la mbak ke kedei depan otel tok owhh.. ku nak kuar raon2 depan tok tp takut sorang2..udah la ada bunyi kelaie...aiyoooo..

bah.. mupok lok.

mak-esot-dukun-susok-dewanggi-bukan-denggi-kenggg said...

hahaha mimpi basah la ya kali rol :D

mak-esot-dukun-susok-gik said...

ehh chupp!!! ya kira gamba paling hensem-tahap-lelaki-venezuela-terakhir lah ya..alu konpiden ngkah jadi header..ehemmm

farid-iman said...

haiiihhh ... sekpat tdo juak padu ... :D

sek pasal2 blog kazen tak mencanak-canak hits nya ... :D

(kakya ku gelik ... gelik anak tekakku ngingat lintah ya tek ... nyesssaaaalllll ku mukak blog ya tek eh!!!!)

:D

pak dukun said...

oon & mak nisot..
aok.. ku tauk lah mataku sexy tahap mimpi basah nak kahkah.. tanggarlah mun 2 3 ari gik header ya ilang, retinya dah ingga lah aku ya ngan muka ku dirik haha..

zack..
tag? apakah itu?.. adakah sejenis kuih yang dimakan bercecah kicap?.. aoklah klk ku rajin ku molah.

plan x jadi..ntah lah.. aku sebenarnya ala pemalu ikit (anti sosial) haha.. ???

mak farid..
kiyut pa lintah.. lemak berkrim gitu..

zara said...

amboi2.. last ku pegi juak ke indestrit. ahaha.. btw, kenak seploh hengget ku ke 'tempat itu' dari otel tok.. kotan tek ada urg madah takut ekap cair mun bejalan tek nak..lalu pas ya balit stret jak duhal. ces.

sik pa.. ku pun saja jak udah boring tahap gaban di otel tok eh. nak keluar..cam.. erm... sekda geng nak shooting tok sik best...