Sunday, December 28, 2008

Hehe.. pa jak lah

tok lah kerja urang sekda kerja di waktu cuti kerja.. ku cuti panjang oii 24/12 - 4/1/09.











boleh sik mun ku jadi apply jadi cikgu tadika?.. (mun sik abis nembiak ku dera..)

mok cuti berblogging juak lok..
so jumpa anda di tahun baru 2009.. selamat tahun baru 1430 hijriah dan 2009..


Assalamualaikum..

la la la la la..

p/s: to zack n azai yang aku masih berhutang tag.. kira halal jak utang ya k.. sik bagus utang di carry forward ke tahun baru bah.. hehe

5 comments:

vempayer said...

selamat taun baru. semoga berlaku yang best2 di taun baru lak ;)

zara said...

aok laaa.. utang di halal kan. kelak masok taun baru, ku tag gik. hahahhha..

pssst... lamak orang ya cuti ehhh..rindok ati. pa gik..abiskan semua series2 dlm laptop ya..sik bagus eh time cuti malas2 download or burn cd. ahahaha... :p

oooppp... lupak ku. salam maal hijrah Ki..

MAMI_FARIS..... said...

eeeee... kejawak ada jak origami ya... nang ada bakat jd chekgu tadika.. best kali cuti pnjg2 camya. cemburu kmk dgr koh...

azai said...

oklah.. xpalah, halal jak.
dah taun baru juak dah tok. hehe
pa2pun belalang ya kacak.

MakModen said...

kacak belalang ya eh... best eh.. polah ngan kamek sigek? ehehe.. mun berik anak mek alu di rucei nya ngan sekelip mata... selamat tahun baru ah...